İZMİR / KARABAĞLAR - Ali Akatlar Ortaokulu

Mustafa ÖZALP - Okul Müdürü

1954 Yılında Konya-Seydişehir-Çavuşta doğdu. Beş kardeşin en büyüğüdür. İlkokulu Çavuş’ta okudu. Birleştirilmiş sınıflı köy okulu olan Çavuş İlkokulunda yedi öğretmen değiştirdi. Ortaokulu İzmir Konak Şehit Fethibey Ortaokulunda bitirdikten sonra yatılı olarak Gökçeada İlköğretmen okuluna girdi. 1972 yılında öğretmen olarak Batman Sason Acar Köyü İlkokuluna atandı. Sason’da iki yıl çalıştıktan sonra Konya Bozkır Hacıyunuslar İlkokulu öğretmenliğine, oradaki üç yıllık görevinden sonra da kendi isteğiyle Seydişehir Madenli İlkokulu öğretmenliğine atandı. Madenli’de 12 yıl görev yaptı. Madenli’de çalışırken Almanya’daki Türk çocuklarının eğitimi için sınavla bu ülkede görevlendirildi. Altı Yıllık Almanya görevinden sonra kısa süre Seydişehir ve Aliağa’da görev yaptı. 1996 yılında İzmir Karabağlar Cevdet Güçlüer İlkokulu müdürlüğüne atandı. 2010 yılında da Ali Akatlar İlk/Ortaokulu müdürlüğüne atanan Mustafa Özalp halen bu görevini sürdürmektedir. 44 YILLIK eğitimci olan Mustafa Özalp, evli ve 4 çocuk babasıdır.